preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica

 > Vijesti
Vijesti iz CZOIO Velika Gorica

Pozdrav novoj školskoj godini Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marina Robotić, 5. 9. 2021. 20:48

[više]

" I tu je moj dom" radovi učenika Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica privlače pažnju

Autor: Marina Robotić, 18. 8. 2021. 19:15

U okviru reportaže Televizije Zapad prikazani su radovi učenika od 5. do 8. razreda Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica koji prikazuju razne motive grada koje djeca vežu uz Veliku Goricu.

https://www.youtube.com/watch?v=R-K0V9Atttg

 

 

 

[više]

Radijska emisija HKR "Pametna pitanja za pametne glave"

Autor: Marina Robotić, 30. 6. 2021. 10:12

https://hkm.hr/mladi/najbolji-od-najboljih-bregana-i-zagreb-u-finalu-hkr-ove-emisije-pametna-pitanja-za-pametne-glave/

 

[više]

Konferencija pod nazivom Zelene zadruge=ekologija i recikliranje=održivi razvoj=zajedno za zajednicu

Autor: Marina Robotić, 29. 6. 2021. 19:42

Učenička zadruga V.G. Izazov sudjelovat će na video konferenciji 30.6.2021. povodom 15.godišnjice rada i djelovanja HUUZ-a. Konferencija pod nazivom Zelene zadruge=ekologija i recikliranje=održivi razvoj=zajedno za zajednicu prikazala je i prezentaciju naše zadruge gdje smo se predstavili ekološkim aktivnostima ove školske godine, poput Zasadi drvo, ne budi panj, izrada predmeta od otpadnog materijala.

[više]

Međužupanijsko stručno vijeće voditelja učeničkih zadruga Zagrebačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko -moslavačke županije

Autor: Marina Robotić, 29. 6. 2021. 19:40

U našem Centru na lokaciji Zagrebačka 90 održano je Međužupanijsko stručno vijeće voditelja UZ Zagrebačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko -moslavačke županije. Prvi put u našem Centru okupilo se dvadesetak voditelja iz tih županija, a mi u Centru pripremili smo tri radionice za sudionike. Sve je u Centru organizirala voditeljica UZ V.G. Izazov- Kristina Majdak.

Nazivi radionica-ime voditeljice

Izrada prirodnih melema-Melanija Berat Matusina

Od krpice do bučice- Irena Ban

Kaširanje- Marija Kirinić i Kristina Majdak

Radionicama je prisustvovala i voditeljica Međužupanijskog aktiva Željka Kleković Brajenović, a putem Zoom platforme na početku nas je pozdravila i Verica Jovanovski iz Agencije za odgoj i obrazovanje. Evaluacija skupa je odlična, te smo jako ponosni što su svi sudionici zadovoljni radionicama i gostoljubivošću nas domaćina!

[više]

VG fest 2021.pod nazivom: „ Ne VGtiraj eko reagiraj!“.

Autor: Marina Robotić, 29. 6. 2021. 19:28

Naša učenička zadruga V.G. Izazov  je aktivno sudjelovala na VG festu 2021.pod nazivom: „ Ne VGtiraj eko reagiraj!“.  Prvo smo prezentirali naš rad kroz prodajnu izložbu koju su pripremili korisnici našeg Centra sa svojim voditeljima, a onda i prigodnom radionicom kaširanja. Radionicu su pripremile i vodile Marija Kirinić, dipl.def. i Kristina Majdak, prof.def. To je bila radionica izrade vaza i šuškalica od prirodnog i otpadnog materijala, a sudjelovati su mogli svi zainteresirani građani. Naravno, najviše zainteresiranih bilo je među djecom, a svatko je svoj gotovi uradak ponio sa sobom. Na taj način pokazali smo dio svojih ekoloških aktivnosti kojima utječemo na svijest zajednice o potrebi zaštite okoliša i prirode. Program se odvijao u Parku dr Franje Tuđmana u Velikoj Gorici 12.lipnja 2021.